NYHEDSBREV MAJ 2022
Fra ledelsen Den fælles SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden
Billard og bordtennis

Så fik vi færdigspillet et par turneringer.

Begge pigeturneringer har fundet en vinder.

De sidste par år har været pænt domineret af Mina og Medine, som har spillet en del finaler mod hinanden. Sådan blev det også i år.

I bordtennis måtte de kæmpe bravt for at komme i finalen mod Josefine og Olivia fra 3. klasse, som dog måtte nøjes med en bronzemedalje, efter et par flotte præstationer.

Medine var forsvarende klubmester og viste sig, i en flot spillet kamp, også i år som den bedste og genvandt sin guldmedalje, og Mina måtte tage til takke med sølvet.

Flot Medine, at vinde 3 år i træk. Der er aldrig nogen der har vundet 4 år i træk, så den rekord kan du jo passende gå efter næste år.

De 2 kamphaner bød også hinanden op til kamp i billard.

Her var Mina forsvarende mester, og Medine så ikke selv mange chancer for sejr.

Hun blev dog klogere, da det lykkedes hende at fravriste titlen fra Mina, efter en aldeles spændende kamp. Det blev altså til 2 gange guld til Medine, og Mina måtte så nøjes med 2 sølv medaljer.

Lara og Leigh Ann, blev slået af de 2 i semifinalerne, og fik begge hængt en bronze medalje om halsen.

Stort tillykke til Jer alle piger. Er sgu stolt af Jeres måde at tabe og vinde på. Ingen sure miner, men selvfølgelig kan man blive ked af at tabe, og det er bare ok

Henrik


Nye 2 klasser

Hvor er det skønt, at vores 2. klasser endelig er her hver dag.

Efter nogle hyggelige besøgsdage, hvor vi lærte dem en smule at kende, er det nu hverdag og der er fuld knald på hver dag.

Der er selvfølgelig nogle ting her i klubben, der er anderledes end i Skat og Pirat, men det virker som om alle har pænt styr på tingene.

Hvor meget må man ”købe” for i baren, hvordan booker vi tider til computer, ps4, tumlesalen o s v.
Så er det bare lidt øv, at vi ikke har en skærm de selv skal krydse sig ind på, men den ligger nok på et skib der ligger på tværs i Suez kanalen, eller noget.

Fordelen er, at vi så hurtigere får deres navne ind på rygraden, når vi selv krydser dem ind.

Håber alle har fået en god start, og synes det er hyggeligt at være her.

Henrik


50’er fest

Det er længe siden vi har holdt fest, men nu skulle det være.

Jeg kan ikke huske hvem der fandt på temaet, men det blev meget hurtigt købt, og så gik den vilde jagt efter gode ideer, der kunne omdanne fællesrummet til en diner i 50’er-stil.

Vi synes selv det blev ret godt, og efter lidt forvirring omkring det der med halvtreds - nej det var ikke en fest for folk, der er halvtreds år gamle, og nej, ingen af os voksne levede i halvtredserne - var der rigtig mange skønne udklædninger.

Vi havde en fantastisk aften, med den helt rigtige menu og en milkshakebar, der viste sig at lave ganske gode milkshakes. Også selvom personalet muligvis kunne have brugt lidt mere tid på oplæring.

I 50’erne dansede man. Det gjorde vi selvfølgelig også. Ikke jitterbug, men noget, der var næsten lige så vildt. Ballondans, af den art hvor man skal passe godt på sin ballon, for alle de andre vil smadre den. Det gav anledning til mange sjove krumspring.

Det endte med at Samuel og Noah vandt. Havde pigerne tænkt sig om, kunne de muligvis have teamet op mod drengene. Det gjorde de ikke, og drengene nød sejren. Tillykke.

Inden vi var helt færdige løb Henrik og Dennis ud og spillede rundbold, med alle dem der gad. Det gad mange, og pludselig var der temmelig affolket indenfor. De kom dog ind igen inden det blev tid til at blive hentet, og med smil og glimt i øjnene forsvandt den ene efter den anden mod hjem og en forhåbentlig god nattesøvn.

Aftenens højdepunkt var bilen vi havde stillet op i et hjørne. Vi har mange gode billeder liggende af børn med rat og god kørestil. Jeg tænker at lave en collage og hænge den op, men er ganske simpelt ikke nået til det endnu.

Vi ville gerne vise frem, men det må vi ikke, så I må nøjes med de af os der gerne må vises frem.

Vi glæder os til næste fest. (Jeg ved ikke hvornår det er, men det kommer nok.)

Pernille






















Kalenderen den næste tid

Onsdag d. 25. maj (dagen før Kristi Himmelfart) tager vi i Tivoli.

Vi er klar når skoledagen slutter, husk varmt tøj og snarlig tilmelding.

Turen koster 250,- kr, som dækkker transport, indgang og turpas.

Husk: det er en vigtig dag for vores børn (og de voksne). Vi har glædet os i snart tre år!



Tirsdag d. 14. juni tænder vi op i grillen og inviterer jer alle til at komme og spise med.

Vi står for maden, I sørger for det gode humør og får en billig aften ude.

Vi sender en invitation, når vi nærmer os.



Fredag d. 26. august er der overnatning for de store. De store er næste års 4. klasse og op.

Vi slår telte op, laver mad over bål, hygger i det fri og går alt for sent i seng.

Vi starter fredag klokken 16.00 og slutter lørdag morgen klokken 10.00.

Arrangementet koster 70,- kr, og invitationen sender vi ud efter sommerferien.




Noget om grillaftenen


Traditioner bliver for tiden fundet frem og støvet af. Traditioner vi gemt væk de sidste år, og som vi har savnet.

Grillaftenen! For eksempel.

Aftenen hvor vi inviterer alle nye og gamle, store og små til en aften i Tømmerflåden, hvor vi står for maden, I kommer og spiser, hygger, ser os an, snakker og finder ud af hvad det er for et sted jeres børn bruger timer hver dag.

I år kunne det faktisk godt være at det ikke kun er alle de nye forældre, der har brug for at se Tømmerflåden og personalet lidt nærmere efter i sømmene. Der kunne snildt være en flok forældre, som gennem de sidste år ikke har været forbi, ikke ved hvem vi er, eller som bare er nysgerrige.

Det skal I have lov at være.

Vi plejer at sende en invitation ud, når tiden nærmer sig, men sæt gerne kryds i kalenderen allerede nu.

Vi tænder op i grillen torsdag d. 14. juni. I betaler et symbolsk beløb der dækker omkostningerne, pakker det gode humør og service hjemmefra, resten klarer vi. Vi plejer at sige det er den billigste aften I kan invitere familien på.

Børn kommer i selskab med voksne, onkler, bedsteforældre og kusiner er også velkomne. Vi plejer at spise udenfor i solen. Regner det har vi et alternativ.

Vi glæder os til en skøn aften, og skal lige regne lidt på prisen inden I ser en invitation.

Indtil da - god sommer
Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Eva Lassen (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top