Uddrag fra logbogen
for oktober månedFødselsdage i oktober

1.
5.
12.
14.
24.
30.
Jessica
Søren
Johnny
Cathrine
Charlie
Signe
8 år
8 år
9 år
7 år
8 år
8 år

Et stort tillykke til alle.


Høstfest

Fredag d.11. september afholdt vi høstfest på piratskibet. Vi havde et rigtig flot stort fremmøde. 200 forældre og børn var meldt til.

Vi var super heldige med vejret, så vi besluttede, at vi skulle sidde udenfor. En del forældre kom tidligt for at hjælpe med at slæbe borde og stole, samt dække borde osv. Det var en rigtig stor hjælp for os.

Alle familier havde hver en ret med, som blev stillet på en stor buffet.

Da alle havde spist var der fælles leg på fodboldbanen. Vi skulle spille finsk-rundbold. Der var desværre alt for lang ventetid, så næste år bliver vi nødt til at gøre det bedre.

Efter fælles legen, åbnede alle boderne op. Det var forældre og børn der skiftes til at passe boderne. Også her var det en rigtig stor hjælp for os.

Da klokken var ca. 20.30 begyndte vi stille og roligt at rydde op.

Det var en rigtig god og hyggelig fest og vi vil gerne sige 1000 tak til alle de forældre der hjalp os både inden, under og efter festen.


Julegaver

Det varer ikke længe, før jeg lige så stille starter mit værksted op med julegaver.

Jeg kan jo naturligvis, ikke skrive hvad vi skal lave, men for at vi kan lave julegaven, skal jeres barn/børn have et billede med af sig selv. Det skal helst være et enkelt billede, uden alt for meget i baggrunden. Et skolefoto vil være perfekt. Vi skal kun bruge en kopi, så billedet får I tilbage igen.

Rie


[Forside] [Leder] [Fælles indlæg] [Skattekisten]

[Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]