Stor ros til nye kommunale mål for SFO’erne

Der er kommet en ny lov, som pålægger kommunerne at stille mål og indholdsbeskrivelser op for SFO’erne. Derfor har Skoleafdelingen nu lavet et forslag, som er sendt i høring hos kommunens skolebestyrelser.

Som der er en god tradition for her på Tinderhøj, blev forslaget behandlet i SFO’ens forældreråd. Og fik stor ros med på vejen.

Det er sjældent, at et hørings-svar er så entydigt positivt. Efter forældrerådets behandling af forslaget, har skolebestyrelsen valgt at bruge forældrerådets anbefalinger i skolens hørings-svar.

Forældrerådet uddeler roser, fordi hovedindtrykket efter læsning af mål- og indholdsbeskrivelsen er, at politikerne i Rødovre ønsker, at vores børn skal have det godt.

Især hilser forældrerådet det velkomment, at nærhedsprincippet flere steder i beskrivelsen fremhæves. Det ligger nemlig helt fint i tråd med, at forældrerådet ønsker skolens cafe-værested bevaret og gerne udvidet også med de ældre klasser.

Forældrerådet anerkender også, at det i materialet præciseres, at fritidspædagogikken skal synliggøres i kommunen. Det tager forældrerådet som en understregning af, at kommunalbestyrelsen anerkender vigtigheden af gode fritidstilbud til børnene.

Og så diskuterede forældrerådet i øvrigt, hvor vidt materialet ville medføre store ændringer i dagligdagen, som vi kender den i dag. Og kunne med tilfredshed konstatere, at Tinderhøj SFO er langt fremme, med hensyn til pædagogik: de udstukne mål og indhold beskriver den nuværende praksis, sådan som den udfolder sig i Tinderhøj SFO i dag. Det er nu dejligt at være en del af en velfungerende SFO!

Du kan se forslaget til de nye mål- og indholdsbeskrivelser på skolens hjemmeside: www.tinderhoej-skole.skoleintra.dk. Klik på SFO - Dokumenter.

Flemming Brandt





Kære børn, forældre og personale på Tinderhøj SFO

Tak fordi min sidste dag hos jer blev en særdeles festlig dag. Dog var det vemodigt at skulle stoppe efter alle de mange, gode år.

At det var slut med arbejdslivet gik rigtigt op for mig, da jeg tirsdag morgen, efter afskeden, i al stilfærdighed, kunne blive hjemme og nyde alle de gode gaver og smukke hilsner, som jeg modtog fra mange af jer (det var et godt “plaster på såret”).

Jeg takker jer tusind gange for al den opmærksomhed og alle de gaver, som I gav mig.

Jeg har haft gang i mange ting, men jeg får snart tid til at besøge jer. Om natten drømmer jeg om alle mine gode venner i SFO’en, men det kan jeg da ikke nøjes med at gøre i længden!

Kærlige hilsner fra
Jonna.




[Forside] [Leder] [Fælles indlæg] [Skattekisten]

[Piratskibet] [Tømmerflåden] [Caféen]