Overnatning
Så blev det endelig tid til den årlige overnatning.

Otte medlemmer, Anja og jeg, en flok telte, en grillplads og et skur uden brænde dannede rammen om en aften on nat i det fri. Regnen strømmede det meste af dagen, men da først vi nåede til tiden for arrangementet, var regnen hørt op og teltene blev med megen møje slået op. Undervejs gik det op for os, at beholdningen af brænde ikke helt levede op til forventningerne. Heldigvis stille nogen op til afhentning og vi fik god brug af armmuskler og grensaven til opsplitning af et par af de større stykker, der var tilbage i brændeskuret.

Endelig var vi ved at være klar, maden var hentet, teltene rejst, bålet godt i gang og drengene havde fat i en bold. Humøret var højt, og da himlen åbnede for et vandfald af dimensioner, nægtede vi at give op. Bålet blev reddet af et grillfad, de fleste af ungerne kravlede i ly i teltene, mens Anja og jeg stod vagt under en paraply.

Resten af aftenen var vejret skønt (også selvom der nåede at falde endnu en lille smule regn). Alle var glade, maden var god, rundboldkampen i orden og gløderne gav god tid til ristning af de obligatoriske skumfiduser.

Hen under aften oplevede vi mosekonebryggen, der hver aften lægger sig over fodboldbanen. Senere fik vi besøg af vagten, der ønskede os en god nat.

Da klokken slog midnat og jeg kunne påkalde mig endnu et år, lå alle drengene i deres telte, mens vi tøser endnu sad om bålet og overvejede slukning, tandbørstning og et par timers søvn. Trods teltligningen, lod drengene alligevel deres røst lyde og jeg fik den bedste fødselsdagssang jeg endnu er blevet udsat for - tak for det drenge.

Lørdag morgen stod alle tidligt op, og alting var pakket langt hurtigere end nogensinde før. Bollerne blev nydt og jeg tænker, jeg ikke er den eneste, der havde brug for at slappe af i løbet af dagen.

Endnu en skøn overnatning er slut, og jeg glæder mig allerede til næste år.

Se flere billeder her.

Pernille


UK-fester
Som en sløjfe på årets UKfester, har vi voksne mødtes, snakket og blevet om, at vi næste år vil indføre et festudvalg med medlemmer, der kan være med til at sætte et fingeraftryk på festerne.

Festudvalget skal bestå af medlemmer, der har en interesse i festerne. Kort efter sommerferien samler vi et par medlemmer fra hver af de festende institutioner, mødes og snakker om hvordan festerne også kan være.

Jeg er spændt på hvad det kan føre til af nyt, set med nye øjne.

Brugerrådet

God sommer
Brugerrådet har holdt årets sidste møde.

Det har været et godt samarbejde, med medlemmer, der havde meget at dele ud af.

Inden sommerferien har vi aftalt en shoppetur med indkøb af noget af det, medlemmerne mangler i dagligdagen. Vi har snakket om Caféens indretning og der er masser af gode forslag på bordet til ture og arrangementer efter sommerferien. Husk vi har lukket i hele juli måned.

Jeg glæder mig til at se alle nye og gamle efter ferien

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]