Brugerrådet og arrangementer
Brugerrådet havde årets første møde med ankomsten af oktober.

Vi snakkede meget om ture og arrangementer. Medlemmerne havde mange vilde planer og ideer til gode eller sjove oplevelser.

Nogle af ideerne vil blive til noget, andre er så vilde, at de næppe bliver til noget, men det var lækkert at medlemmerne var så iderige og gerne vil mange ting.

Som den føste store tur tager vi den 16. november ud og hygger os på flere niveauer. Præcis hvad vi
skal, er endnu ikke helt planlagt, men med udgangspunkt i turen lige inden sommrferien hvor vi bowlede, spiste kinesisk og endte i Glostrup bio og så film til langt ud på natten, planlægger vi noget der ligner.

Om det bliver bowling kan komme an på en prøve. Der er sikkert også andre muligheder, som vi ikke har prøvet af endnu.

Vi skal helt sikkert have noget at spise, men om det skal være kinesisk er ikke besluttet.

Men vi skal helt sikkert ende i Glorstup Bio, hvor salen er vores helt alene, og hvor 007 - Skyfall vil være aftenens ene film.

Vi har mulighed for og tid til at se to film, inden vi igen skal tilbage mod Rødovre og holde weekend. Den
anden film beslutter vi i fællesskab, hvad skal være, mens prisen for aftenen ikke er en fællesbeslutning.

Jeg vil tro, vi ender på de halvandet hundrede for aftenen, som turen inden sommerferien også kostede.

Der vil komme mere information senere.

Pernille
Pizza
Facebook

Vi havde faktisk planlagt en aften i Caféen med pizza og hygge, men alt for få deltagere, fik os til at udsætte aftenen. Det var selvfølgelig ærgerligt for dem, der gerne ville bruge en aften i Caféen, og derfor gennemfører vi også næste gang - uanset hvor mange, der melder sig til.

På mandag d. 22. oktober - når skolen igen er i gang - holder vi derfor aftenåbent, spiser hjemmelavet pizza og hygger i Caféens lokale.

Meld jer til på mandag eller via Facebook.

For et par år siden fik vi i Caféen den gode ide at lave en Facebookprofil. Meningne var en ny måde at kommunikere med vores medlemmer. Vi ville fortælle om arrangementer og huske på tilmeldinger. Vi ville have et lukket forum, for Caféens medlemmer.

Projektet var Allans. Siden han stoppede i Caféen, har det derfor været lidt småt med interessen.

Nu prøver jeg igen.

Siden er fundet frem. Vennelisten pudset af - der havde sneget sig venner ind, som ikke hører til på vores venneliste.

Det er nemlig kun medlemmer i Caféen, der kan blive venner. Forældre har ingen adgang - ej heller SFOmedlemmer, der endnu ikke går i Caféen.

Er man gammelt medlem af Caféen eller har man arbejdet i Caféen, er der stadig plads.

Jeg vil forsøge at slå arrangementer og nyheder op på siden. Mens arrangementer og specifikke dagligdags betragtninger kun vil kunne ses af Caféens nuværende medlemmer, vil nyheder og mere almene finurligheder kunen ses af hele vennekredsen.

Endnu er der ikke mange af Caféens nuværende medlemmer, der er venner - hvilket gør ideen med at slå fremtidige arrangementer op lidt kedelig. Så find os, hvis du er medlem af Caféen, så vil jeg forsøge at huske dig på, når vi næste gange tager på tur eller gør noget andet sjovt.

Er du derimod forælder, er det ikke nødvendigt at ansøge om venskab - vi vil have siden for os selv. Det er ganske simpelt forældrefri zone.

Caféen på Facebook hedder Caféen Tinderhøj Skole.

Pernille
Cafeens indretning

Et tilbagevendende problem i Caféens indretning er garderoben. Det er sjældent at jakker og tasker rent faktisk hænger på knagerne. Langt oftere ligger alting i en stor bunke på gulvet - med besvær med at finde egne ting til følge.

Garderoben ligger lige inden for døren, og personligt synes jeg, det er irriterende at falde over bunker af tøj og tasker. Eller at døren på kolde dage ikke kan lukkes, fordi tøj og tasker ligger i vejen.

Som et nyt tiltag og som et led i de omrokeringer i Caféen, der med mellemrum tages op, prøver vi derfor nu at flytte garderoben ned i den anden ende af Caféen. Vi


Rødovre Cup
hænger knagerne op på væggen mod Tømmerflåden, og satser på, at medlemmerne med tiden nok skal lære at gå gennem Cafeen og hænge tøj og tasker op.

Noget anden nyt er det store fjernsyn vi længe har ønsket. Henrik var ude og hente det i fredags, og hvis alt går vel, hænger både knager og fjernsyn til Playstation og film på væggene, når efterårsferien er forbi.

Jeg tror det bliver godt.

I sidste måned spillede Klubben Rødovre Cup. Det gjorde vi ikke. Det var flere af drengene kede af.

Grundlaget var nye ideer om, at de store skulle spille på andre præmisser. At de store skulle mødes på en anden måde og spille en turnering bredt ud over længere tid.

Ideen var som god nok. Det var bare svært at se den i virkeligheden. I hverdagen.

Derfor endte planen med at gå tilbage til udgangspunktet og planen er nu, at der skal spilles
Rødovre Cup ganske som vi plejer med en turnering i løbet af en og samme uge engang til foråret. Vi håber og tror at det bliver i uge tyve. Når kalenderen siger maj.

Der er lang tid til maj. Derfor er der lige nu også en anden plan på tegnebrædtet. En plan jeg ikke ved meget om, men som i grove træk handler om at lave noget engang til januar. Noget indendørs. Noget på tværs af klubberne i hele kommunen.

Det bliver spændende.

Pernille
[ Forside ] [ Leder ] [ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]