NYHEDSBREV JUNI 2017
Fra ledelsen Børnesyn Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
God sommer

Så er det nu!

Efter vel overstået grøn uge - og udsigt til en herlig sommerferie, skal der her fra SFO-lederen lyde et: God sommer!

Tak - på forhånd - for, at så mange har brugt energi på at hjælpe os, så hele det fast ansatte personale kan være på seminar to dage i august. Jeg ved, hvor bøvlet ferie- og fridags-planlægning kan være. Så tusind tak for indsatsen! Det er aldrig sket før, at vi sådan beder jer om hjælp. Og jeg kan ikke forestille mig, at det nogensinde skulle ske igen.

Sommeren bliver også på anden vis noget anderledes end det, vi plejer at opleve. Vi bygger om. Vi bygger meget om. Håndværkerne, der indtil nu har holdt sig pænt til klasselokalerne ud mod Tårnvej, breder sig nu. De breder sig ind i Tømmerflåden. I perioder breder de sig MEGET ind i Tømmerflåden. Måske vi kan holde Tømmerflåden åben hele sommeren. Måske vælger vi at fortrække til Skattekisten, så vi kan få en god hverdag.

Efter sommerferien skulle håndværkerne gerne være færdige indendørs, så både SFO og klasser kan indtage de nye lokaler. Også selv om alle de nye møbler måske ikke er kommet helt på plads. Under alle omstændigheder er det vigtigt, vi kan flytte ind - for midt i sommerferien breder håndværkerne sig til skolens 1. og 2. sal, hvor der også skal ske store ændringer.

Og så - for at det ikke skal være løgn: Efter sommerferien bliver der lavet flotte, nye udearealer ud mod Tårnvej, og den længe savnede legeplads ved fodboldbanen kommer op i løbet af det tidlige efterår.

Det kan man da kalde for noget af en make-over!

Til november skulle vi gerne være helt færdige og igen have skolen for os selv.

Alt det her skal ikke forhindre os i at nyde, at både børn og voksne kan se frem til en ekstra lang sommerferie i år - med alt, hvad det indebærer af hygge, udflugter og tid til bare at være barn.

FlemmingArkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top