NYHEDSBREV MARTS 2018
Fra ledelsen Den fælles SFO Grøn SFO Skattekisten Piratskibet Tømmerflåden Ombygning
Det sidste finish





































Ombygning

I løbet af vinterferien blev forhallen shinet op. Det er nok den del af hele ombygningen, der er sværest at se resultatet af. Jeg kan i hvert fald mærke, at i lige præcis forhallen kan jeg ikke se den store ændring.

Derfor er jeg glad for billederne, der tydeligt viser at der skete faktisk noget.

Jeg kan også godt huske at endevæggene var blå. At de nu er hvide virker bare så naturligt, at jeg næsten glemmer de har været blå. Men det var de altså. Og har du det lige som mig, og kan du heller ikke se den store forskel, så tag et kig på billederne - for det er altså sket ændringer.

A-gangen er til gengæld nem at se forskellen på.

Væggene er hvide og nymalede, de gamle sorte hyggekroge er forsvundet og nye lette og lyse er dukket op. Store fotostater pryder væggene og gulvene har fået en overhaling.

Det er blevet en fryd at gå ned gennem gangen og jeg har en fornemmelse af at børnene har det lige sådan.

De nye hyggekroge er i den grad allerede taget i brug og når der med tiden kommer nye døre med ruder mod biblioteket, musiklokalet og Håndværk & Design, bliver gangen endnu finere.

Til sidst er også de nye lokaliteter omkring H-fløjen fyldt ud med kæmpe fotostater af skov i flere afskygninger. Smukke stemningsfulde billeder af skove med det smukkeste lysindfald.

De pryder på de hvide vægge. Bryder op og skaber øer af noget spændende, når jeg kommer gående og pludselig opdager noget nyt.

Pernille

Arkiv
Redaktionen: SFO-leder Flemming Brandt (ansvarshavende), Pernille Skau Nørgaard (redaktør) Til Top