Indsamling til Afrika
Uge 35 stod i velgørenhedens tegn på Tinderhøj SFO : Piratskibet, Skattekisten, Tømmerflåden og Cafeen. Børn fra 0. til 7. klasse!!!

”Det er så skrækkeligt at børn i Afrika sulter”- og det optog børnene meget.

Vi lavede derfor en indsamling til børnene i Afrika, hvor mange af vores børn deltog i at bage flere hundrede boller om dagen. Efterfølgende købte de bollerne sammen med deres forældre.

Hver bolle kostede 5 kr og hver dag viste indsamlingsbarometeret hvor mange penge vi havde indsamlet indtil da.Hver dag kiggede vi sammen med børnene på beløbet - og snakkede om at ”i dag kan vi give 100 børn vand i en uge", eller hvor mange penge vi sku samle sammen for at kunne sende 10 børn i skole i et år…

Se, det satte ting i perspektiv for vores dejlige børn her på Tinderhøj.

En lagde en femmer i bøtten og sendte en hilsen til sin onkel og hans familie i Afrika. En anden havde solgt sit legetøj på loppemarkedet i weekenden og havde nogle af pengene med til Afrikas børn. Mange historier blev fortalt i denne uge og en større bevidsthed var at finde i alles hjerter.

Fredag kl. 14 mødtes alle børnene i skolegården hvor vi annoncerede beløbet vi ku sende af sted til Afrikas børn og alle sang med på sangen Afrika

Vi havde en super massiv opbakning fra alle forældre og børn – både store og små.

Tusinde tak siger vi og har indsat 6.554,- kr. til Red barnet

Louise, Skattekisten

[ Forside ] [ Leder ] [ Fælles ] [ Afrika ]
[ Skattekisten ] [ Piratskibet ] [ Tømmerflåden ] [ Caféen ]